Yale Smart Safe: een slimme kluis voor je smart home

yale smart safe

Foto: Yale Smart Safe. © Yale Press

Goed nieuws voor degenen die een kluis willen integreren in hun smart home: Yale heeft tijdens CES 2020 een nieuwe slimme kluis aangekondigd. Het gaat om de Yale Smart Safe, een kluis die overal in de woning geplaatst of bevestigd kan worden. De kluis dient verbonden te worden Yale Connect WiFi bridge om hem te kunnen koppelen met de Yale Access-app op je smartphone of tablet.

Met de Yale Smart Safe kunnen gebruikers op afstand de kluis vergrendelen, openen of toegang verlenen. Ook zonder de applicatie is de kluis op klassieke wijze – middels het bekende toetsenbord – te vergrendelen of te openen. Ook is de kluis gewoon te openen met een fysieke sleutel.

Lees ook: Nieuw slim schilderij van Lenovo: Smart Frame

De kluis wordt geleverd met een uitneembare plank, zodat er ook grotere voorwerpen in geplaatst kunnen worden. De Yale Smart Safe leeft op 4 AA-batterijen, die tevens geleverd worden bij aankoop. Ook lanceerde Yale vandaag op CES 2020 in Las Vegas de Yale Smart Cabinet Lock, waarmee op makkelijke wijze kastdeuren via de app vergrendeld of geopend kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *