Toiletpapiermerk Charmin presenteert opmerkelijke concepten voor slim toilet

slim toilet charmin

Het Amerikaanse toiletpapiermerk Charmin heeft tijdens CES 2020 in Las Vegas drie opmerkelijke concepten gedeeld voor het creëeren van een slim toilet. Zo presenteerde het bedrijf een slimme sensor die kan ruiken of de wc stinkt en een robot die het WC-papier komt brengen als dit op is. Hoewel Charmin de concepten deelde tijdens CES 2020, lijkt het bedrijf echter niet de stap te gaan maken om de producten daadwerkelijk op de markt te brengen.

Dat er nog flink wat stappen gemaakt kunnen worden naar een slimmer toilet, bewees Charmin afgelopen dagen tijdens CES 2020 in Las Vegas. Het Amerikaanse merk presenteerde een slimme sensor die zelfstandig kan ruiken of een WC stinkt of niet. Daarnaast bracht het bedrijf een robot die een nieuwe WC-rol komt brengen als de oude op is.

Lees ook: Het meest opvallende CES 2020 smart home nieuws tot nu toe

Ook dacht Charmin na over het aangenamer maken van een bezoekje aan het toilet: met de V.I.Pee bedacht het merk een concept met een Oculus Rift S VR-headset. Een bezoekje aan het toilet verandert daarmee in een bezoekje aan bioscoop of concert. Jammer voor degenen die staan te springen om deze opmerkelijke innovaties voor een slim toilet: Charmin heeft laten weten niet de intentie te hebben om de producten daadwerkelijk op de consumentenmarkt aan te gaan kondigen. Bekijk hieronder een video van CNET waar de Charmin robot in actie te zien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *