Royole introduceert smart speaker met 360 graden display

royole mirage smart speaker

Foto: Royole Mirage Smart Speaker © Royole.com / Press

Een smart speaker voorzien van een display – ook wel een smart display – is niets nieuws. Wél als we kijken naar het nieuw geïntroduceerde smart display van Royole: de Mirage Smart Speaker is voorzien van een 360 graden display. Het gehele display is rondom de speaker gevouwen en is, net als elke andere smart display, voorzien van touch-screen.

Het is een bijzonder aanblik: een cilindervormige smart speaker voorzien van een display rondom. De nieuwe Royole Mirage Smart Speaker is het eerste smart display wat voorzien is van een touch-screen rondom het apparaat. Het 7,8 inch amoled-display toont informatieve zaken en maakt het mogelijk om gekoppelde smart home apparaten te bedienen.

Lees ook: Nieuwe Belkin smart speaker mét draadloze telefoonoplader

Pech voor de Google Assistant liefhebbers: onder de motorkap van het nieuwe smart display is enkel ondersteuning voor spraakassistent Amazon Alexa te vinden. Er is nog weinig duidelijk omtrent de introductie in Europa: wel laat Royole weten het smart display in het tweede kwartaal van 2020 in Amerika uit te brengen. Schrik niet van het prijskaartje: voor het smart display met 360 graden scherm moet je zo’n 899 dollar neerleggen. Benieuwd naar hoe de speaker eruit ziet? Check onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *