Nu ook slimme filament lampen van LIFX: Edison

lifx edison slimme filament lampen

Foto: ter illustratie, © Pixabay

Goed nieuws van eigenaren van slimme verlichting van LIFX. Binnenkort wordt het assortiment aan slimme lampen aangevuld met filament lampen: lampen in een retro-jasje waarbij de binnenzijde van de lampen zichtbaar is. Deze lampen zijn met name geschikt in open armaturen en kunnen designvoller overkomen dan de witte slimme lampen die op dit moment enkel verkrijgbaar zijn van LIFX. De slimme filamentlampen van LIFX worden aangeboden onder de noemer Edison.

Na Philips Hue, Innr en LSC Smart Connect komt nu ook LIFX op de proppen met een aanbod aan slimme filament lampen. De lampen zijn net zo te bedienen als de reguliere slimme lampen van het smart home merk, maar zijn veel meer gericht op design. Hoewel er bij echte filamentlampen sprake is van gloeidraad, is er bij deze slimme variant sprake van LED spiralen. De lampen zijn compatibel met spraakassistenten Amazon Alexa en Google Assistant.

Lees ook: Nieuwe Ring slimme lampen (voor buiten) geïntroduceerd

De filament lampen zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: smoke, goudkleurig en een heldere kleur. De kleur van de lamp zelf is niet te wijzigen; de helderheid en kleurwarmte overigens wel. Naar verwachting verschijnen de lampen in het tweede kwartaal van 2020. Eventuele prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *