Nieuwe Ring slimme lampen (voor buiten) geïntroduceerd

ring slimme lampen buiten

Foto: Ter illustratie, © Pixabay

Ring, met name bekend van haar slimme deurbellen, heeft nieuwe slimme lampen aangekondigd. De slimme verlichting is grotendeels bedoeld voor buiten, maar kan ook prima binnen gebruikt worden. De lampen zijn beschikbaar in een A19 en een PAR38 variant. Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe slimme lampen van Ring dienen gebruikers in het bezit te zijn van een gateway, de Smart Lighting Bridge. De lampen zullen aangeboden worden vanaf $ 14,99.

Ring vult haar portfolio aan smart home producten aan met slimme lampen voor buiten. De slimme lampen zijn, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Philips Hue varianten, niet geschikt om in meerdere kleuren te schijnen. Hoewel de lampen beschikbaar zullen zijn in twee doorgaans gebruikte fitting-maten, dienen gebruikers wel een bridge aan te schaffen.

Lees ook: Nieuw privacy dashboard van Ring als antwoord op beveiligingslek

Naast twee varianten – een A19 en PAR38 – komt Ring ook met nieuwe slimme lampen die werken op zonne-energie. Het gaat om de Ring Solar Steplight, Solar Pathlight en de Solar Floodlight. De Solar Steplight en de Solar Pathlight zijn voorzien van zonnepanelen. Bij de Solar Floodlight is er sprake van een losse unit. Net als bij de andere slimme lampen is de lampen bridge een must om er gebruik van te kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *