Nieuwe Innr slimme Vintage filamentlampen: Edison en Globe

innr slimme vintage filamentlampen

Foto: De nieuwe slimme vintage filamentlampen van Innr. © Innr

Slimme lampenmerk Innr introduceert deze maand twee nieuwe slimme vintage filamentlampen: de Edison (ST64) en de Globe (G95). Beide lampen zijn voorzien van een goudkleurige E27 fitting en coating. Ze zijn per stuk verkrijgbaar en bieden een lichtwarmte van 2200K. Hoeveel de lampen precies gaan kosten en wat de exacte lanceringsdatum zal zijn, is nog niet bekend.

Er komt een interessant alternatief voor slimme vintage filamentlampen van Philips Hue. Lampenmerk Innr introduceert deze maand twee nieuwe slimme lampen in een vintage jasje. De lampen zijn dimbaar, zijn te bedienen via je smartphone en kunnen met de app van Innr geprogrammeerd worden. Zo kunnen de lampen aanspringen als de zon ondergaat of kunnen ze opgenomen worden in smart home scenario’s. Opvallend is de goudkleurige fitting, die de lampen af maken.

Lees ook: Gelekt: nieuwe Philips Hue lampen voor buiten

De eerste variant is de Innr Globe (G95), een grote ronde vintage slimme filament lamp die zeer geschikt kan als lamp boven de eettafel in een open lampenkap. De tweede variant – de Innr Edison (ST64) – is een peervormige filamentlamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *