Nieuwe Belkin smart speaker mét draadloze telefoonoplader

belkin sound form elite smart speaker met oplader

Foto: De nieuwe Belkin Soundform Elite Hi-Fi smart speaker. © Belkin, press

Belkin heeft een nieuwe smart speaker aangekondigd. Anders dan andere smart speakers, gezien deze voorzien is van een draadloze telefoonoplader. Hiervoor heeft Belkin samengewerkt met Devialet, een speakerfabrikant. De nieuwe Belkin smart speaker me draadloze telefoonoplader wordt aangeboden onder de naam Belkin Soundform Elite Hi-Fi Smart Speaker + Wireless Charger.

Een smart speaker is een prima product voor in de slaapkamer: zo kun je bij het wakker worden via de slimme luidspreker een scenario starten of vragen hoe je dag eruit ziet. Belkin en Devialet springen vullen een interessant gat in de markt op: het kunnen opladen van je smartphone middels een smart speaker. De nieuwe Belkin Soundform Elite Hi-Fi smart speaker is voorzien van een draadloze oplader waar je eenvoudig je smartphone in kunt zetten.

Lees ook: Google heeft toegang voor Xiaomi-apparaten tot Google Nest Hub en Assistant tijdelijk afgesloten

De nieuwe slimme speaker zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren: wit en zwart. De smartphone kan in de bovenzijde van de smart speaker geklikt worden. Onder de motorkap is Google Assistant als spraakassistent te vinden. De nieuwe smart speaker met oplader zal waarschijnlijk rond het tweede kwartaal van 2020 eerst in Amerika verkrijgbaar zijn. Op de website van Belkin kan de smart speaker al wel gereserveerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *