Nieuw slim schilderij van Lenovo: Smart Frame

lenovo smart frame slim schilderij

Foto: Ter illustratie. © Pixabay

Lenovo heeft een nieuw slim schilderij aangekondigd. Het slimme schilderij – gaat door het leven als de Lenovo Smart Frame – kan gekoppeld worden met je smartphone, waarna je presentaties op het slimme schilderij kunt wisselen. Zo kun je constant een ander kunstwerk aan de muur hebben hangen. Het gaat om een ips-scherm met een grootte van 21,5 inch.

Dat Lenovo er alles aan gedaan heeft om het slimme schilderij nét echt te laten lijken, blijkt uit de specificaties van Smart Frame. Het scherm weerspiegelt geen verlichting of zonlicht, met behulp van een speciale coating die ook veelal toegepast wordt op smart TV’s. Daarbij is er een speciale sensor in het slimme schilderij verwerkt die de kleuren aanpast op de lichtintensiteit in de woning, iets wat kennen van de Google Nest Hub smart display.

Lees ook: Smart home barbecue tool: Weber Connect Smart Griling Hub

Met behulp van een koppeling met bijvoorbeeld je smartphone kun je zelf bepalen welke foto’s of afbeeldingen er getoond worden op het Lenovo Smart Frame. Schrik niet van de prijs: Lenovo meldt dat het slimme schilderij voor $ 399,- verkocht gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *