Nanoleaf Learning Series: zelflerende slimme verlichting

nanoleaf slimme verlichting

Foto: Nanoleaf light panels. © Nanoleaf, Press Lounge

Slimme verlichting via een applicatie op je smartphone aan en uitzetten? Dat kan slimmer, moet Nanoleaf gedacht hebben: het smart home merk – wat bekend staat om haar lichtpanelen aan de wand – introduceert binnenkort de Nanoleaf Learning Series. Deze lampen zijn zelflerend en reageren op de gebruiker met behulp van sensoren en speciale algoritmes.

Nanoleaf is bekend vanwege haar unieke verlichting: met driehoekige panelen kunnen gebruikers zelf bepalen hoe een paneel eruit komt te zien en kunnen er unieke lichtsferen gecreëerd worden. Hoewel de lampen al aardig slim zijn, gezien je ze met een applicatie kunt aansturen en elk paneel afzonderlijk kunt bedienen, doen ze er met de Nanoleaf Series nog een schepje bovenop.

Lees ook: Gelekt: nieuwe Philips Hue lampen voor buiten

Naast de zelflerende Nanoleaf Learning Series komt het bedrijf ook nog met een nieuwe vorm panelen: een zeshoekige variant, wiskundig ook wel een Hexagon genaamd. Deze panelen worden geïntroduceerd onder de naam Hexagon Unified Light Panels.

Wanneer en voor welke prijs de nieuwe slimme verlichting van Nanoleaf verkocht zullen gaan worden, is nog niet bekend. Wel verwachten wij dat er tijdens CES 2020 in Las Vegas meer bekendgemaakt zal gaan worden.

One Comment on “Nanoleaf Learning Series: zelflerende slimme verlichting”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *