LG komt met kweekkast: de LG Home Gardening Cultivator

slimme kweekkast lg

Foto: De Home Gardening Cultivator van LG. © LG Newsroom

Thuis je eigen groeten en kruiden kweken in een speciale kweekkast? Als het aan LG ligt is dit de toekomst. Het Koreaanse bedrijf heeft een slimme kweekkast aangekondigd, die wat weg heeft van een slimme koelkast. Deze zogeheten Home Gardening Cultivator maakt het mogelijk om eigen kruiden en groenten te kweken. Er zou sprake zijn van een capaciteit van 24 planten, waarbij de slimme kweekkast van LG zorgt voor de juiste hoeveelheid water en het perfecte klimaat voor een optimale groei.

Dat LG een voorloper is op het gebied van slimme huishoudelijke apparaten, bewees het Koreaanse bedrijf al met de LG Knock Knock, een slimme koelkast waar het glas doorzicht wordt als je op erop klopt. Niet alleen slimme koelkast is terug te vinden in het portfolio van LG: binnenkort wordt deze aangevuld met de LG Home Gardening Cultivator, een slimme kweekkast voor het kweken van eigen groeten en kruiden.

Lees ook: Wetvoorstel van kabinet: Verplichte updates voor slimme apparaten

De slimme kweekkast van LG wordt hoogstwaarschijnlijk aangekondigd tijdens CES 2020 in Las Vegas. Bij deze kweekkast kunnen gebruikers middels een applicatie op hun smartphone of tablet alles in de gaten houden. Ook zouden er recepten te zien zijn en tips voor een beter onderhoud van de kruiden en/of groenten. Eventuele prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *