LG CordZero ThinQ: dweilrobot en robotstofzuiger met dweilfunctie

LG CordZero ThinQ Robotic Mop

Foto: LG CordZero ThinQ A9. © LG Newsroom

LG heeft twee nieuwe smart home producten aangekondigd: de LG CordZero ThinQ Robotic Mop – een dweilrobot – en de LG CordZero ThinQ A9, een robotstofzuiger mét dweilfunctie. Deze laatste is een unieke ontwikkelingen in de smart home wereld, gezien het hier gaat om een robotstofzuiger en dweilrobot in één. Naar eigen zeggen is deze CordZero ThinQ A9 geschikt voor alle vloeroppervlaktes. De nieuwe home automation producten zullen tijdens CES 2020 in Las Vegas officieel gelanceerd worden.

Waar je voorheen een dweilrobot én robotstofzuiger aan zou moeten schaffen om te zorgen voor een schone vloer binnen je smart home, biedt LG binnenkort de mogelijkheid om beiden in één aan te schaffen. De nieuwe LG CordZero ThinQ A9 maakt het eenvoudig om je vloeren te dweilen en/of te stofzuigen. Gebruikers zouden makkelijk kunnen schakelen tussen deze twee activiteiten, waarna de CordZero ThinQ A9 de werkzaamheden uit handen neemt.

Lees ook: Wetvoorstel van kabinet: Verplichte updates voor slimme apparaten

De LG CordZero ThinQ Robotic Mop is interessant voor degenen die al een robotstofzuiger in hun smart home hebben. Hier gaat het namelijk om een dweilrobot. Hoewel dit apparaat alleen voorzien is van een dweilfunctie, kan hij wél goed samenwerken met de CordZero ThinQ robotstofzuiger. Zo kan de dweilrobot pas aan de slag gaan, wanneer de robotstofzuiger de kamer in zijn geheel gestofzuigd heeft.

Om te voorkomen dat meubels beschadigen, zijn beide toestellen uitgerust met een camera. Hiermee kunnen meubels gedetecteerd worden. Eerder wist deze krant ook te melden dat LG komt met een nieuwe slimme kweekkast, die tevens op CES 2020 aangekondigd zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *