Kohler introduceert slimme douchekop met Alexa smart speaker

slimme douchekop met alexa smart speaker

Foto: Kohler Moxie Showerhead. © Kohler, Press

Tijdens CES 2020 kondigt Kohler een slimme douchekop aan. De douchekop is voorzien van een Alexa smart speaker, waardoor je tijdens het douchen gewoon kunt communiceren met de spraakassistent. Een interessante toevoeging, gezien je via een spraakassistent ook gemakkelijk afspeellijsten kunt starten of scenario’s kunt activeren. 

Dat steeds meer huishoudelijke apparaten de slimme stempel krijgen, is niets nieuws. Dat echter ook een douchekop eraan moet geloven is opvallend. Toch lijkt het een zinvolle toevoeging, gezien het gebruik van een smart speaker juist zinvol is als je geen handen vrij hebt en bezig bent met andere dingen, douchen in dit geval.

Lees ook: LG komt met kweekkast: de LG Home Gardening Cultivator

De slimme douchekop met smart speaker wordt op de markt gebracht onder de naam Kohler Moxie Showerhead. De douchekop kan makkelijk voorzien worden van de Alexa smart speaker unit via een schuifsysteem, wat het magnetisch op zijn plek houdt. Meer informatie over deze douchekop met smart speaker zal hoogstwaarschijnlijk tijdens CES 2020 naar buiten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *