Gelekt: nieuwe Philips Hue lampen voor buiten

philips hue nieuwe lampen gelekt

Dat er elk jaar nieuwe Philips Hue lampen geïntroduceerd worden is niet nieuws. Het is echter altijd de grote vraag wat voor vernieuwingen er aan zitten te komen. Dankzij het Duitse Hueblog kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten: er zijn nieuwe buitenlampen van Philips gelekt. In een gelekte folder op de website is onder andere een groter variant van de populaire Lily, de Lily XL, te zien.

Wanneer de Hue lampen daadwerkelijk op de markt komen is nog niet duidelijk, wel is de kans groot dat ze volgende maand tijdens CES 2020 in Las Vegas aangekondigd zullen gaan worden. In de uitgelekte productfolder is met name de Lily XL opvallend, een grotere variant op de in 2018 geïntroduceerde slimme lamp van Philips Hue.

Lees ook: Open standaard voor smart home producten op komst

Ook zou er sprake zijn van een nieuwe Philips Hue lamp (de Nyro lijn) die aangesloten kan worden op de standaard aansluiting voor buitenlampen, in plaats van dat deze aangesloten dient te worden op een eigen aansluiting. In de folder wordt ook duidelijk dat er nieuwe andere lampen geïntroduceerd zullen worden onder de naam Philips Hue Attract en Philips Hue Daylo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *